klik untuk tambah budget

Tuesday, 6 December 2011

“The Ultimate Year End Giveaway by Nisa Kay”

Assalamualaikum...Hari ni Kak Ainie nk join “The Ultimate Year End Giveaway by Nisa Kay”...Ni first time masuk G.A...
Klik banner untuk join..


SYARAT / PEMBERITAHUAN UMUM :
  1. Terbuka kepada followers blog Saya Suka Menaip ini. Tidak kira lelaki atau perempuan.
  2. Wajib mempunyai blog, bergelar blogger.
  3. Tak perlu tag kawan-kawan untuk join, cukup sekadar promote aje.
  4. Pemenang akan dipilih secara random.
    WAJIB patuhi semua syarat.
 
 
BAGAIMANA MENYERTAI ??

1. Buat entry bertajuk “The Ultimate Year End Giveaway by Nisa Kay”

2. Letak banner giveaway dalam entry korang. Memandangkan blog aku ni disable right-click, korang pergi  COPY BANNER TU KAT SINI.
3. Letak link sponsors dalam entry korang. Memandangkan blog aku ni disable right-click, untuk copy link kat bawah, korang perlu select link-link kat bawah dan tekan Ctrl + C

 
4. WAJIB letak semua sponsors (blogshop) dalam blog list anda. Bagi sponsors yang hanya ada fan page di facebook, korang pergi like fan page dorang tau!
5. Promote entry penyertaan korang habis-habisan, sebab ada hadiah untuk top referral.
6. Tekan butang LIKE dan TWEET kat bahagian bawah entry ini.

7. LIKE fan page blog Saya Suka Menaip di sini - https://www.facebook.com/nisamenaip
8. Pastikan korang ikut syarat-syarat di atas.
 
 



Giveaway berlangsung dari 6 DISEMBER hingga 31 DISEMBER

SENANG AJE KAN???? So apa lagi! Korang join ramai-ramai tau! Promote entry penyertaan korang kat kawan-kawan tauuu! Berpuluh hadiah untuk dimenangi! Goodluck!
 
P/S :
  • Hanya komen dengan link penyertaan yang akan aku publish untuk entry ini. Thank you.
  • Pastikan anda post link hanya SEKALI!

    • Untuk penyertaan contoh, refer KAT SINI , tengok sekali kat sidebar, dia buat bloglist tu.
    Semua dh ikot...Komen..

    Terima Kasih Daun Keladi, Kalau Boleh Baca Lagi

    4 comments:

    yana lyana said...

    Good Luck, Awak!

    :)

    Ainie said...

    Thanks =)

    AjeyyKhalid said...

    Assalamualaikum, saya datang ziarah dari senarai peserta GA Kak Nisa Kay .. Jangan lupa hit saya balik yaa.. :D

    Ajeyy Rawk

    Good luck yoww! :D

    Unknown said...

    JOM BERga http://pupel.blogspot.com/2012/02/pupel-liyana-mega-giveaway.html